Băsescu la Neptun. Posibilă întâlnire cu lideri ai PDL înainte de Colegiul de duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Preşedintele Traian Basescu se află, de joi seara, la vila de protocol de la Neptun, cel mai probabil, alaturi de soţia sa, Maria, urmând să petreacă weekend-ul pe litoral. Aici s-ar putea întâlni cu lideri ai PDL.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, seful statului a sosit, joi seara, la vila de protocol din statiunea Neptun si isi va petrece sfarsitul de saptamana pe litoral.

Sursele citate au precizat ca alaturi de seful statului se afla sotia sa, Maria Basescu, existand posibilitatea ca pe litoral sa ajunga si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Potrivit acelorasi surse, este posibil ca la Neptun in acest weekend sa ajunga si alti lideri ai PDL.

Fostul presedinte al PDL Emil Boc a declarat, vineri, ca in timpul desfasurarii sedintei Colegiului Director al partidului nu a vorbit la telefon cu presedintele Traian Basescu, deoarece "a fost bruiaj", insa dupa reuniune a discutat cu seful statului.

Intrebat daca a vorbit le telefon cu Traian Basescu, in pauza sedintei Colegiului Director al PDL de joi, Boc a raspuns: "Eu nu l-am consultat, a fost bruiaj, ati vazut foarte bine ca nu s-a putut..."

"Dar vreau sa va spun ca dupa Colegiul Director am discutat", a adaugat Boc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite