Băsescu i-a trimis flori lui Ponta de ziua sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a împlinit, joi, 40 de ani. El  a primit un cadou-surpriză din partea şefului statului. Este vorba de un coş plin cu trandafiri albi.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, Bogdan Oprea, a declarat pentru „Adevărul" că, încă de la înfiinţarea instituţiei prezidenţiale, există obiceiul ca şeful statului să trimită buchete de flori şefilor de instituţii cu ocazia zilei de naştere. Potrivit lui Oprea, un buchet de flori asemănător va primi şi Crin Antonescu, vineri, cu ocazia împlinirii a 53 de ani.

Victor Ponta a povestit jurnaliştilor că a primit din partea familiei un tort în formă de tablă de şah pe care sunt şi două figurine, un prinţ şi o prinţesă, reprezentându-i pe cei doi copii ai săi, şi că are peste 400 de apeluri pierdute din partea colegilor.

Urmează Antonescu şi mihai răzvan ungureanu

„Astăzi de dimineaţa m-au trezit Irina şi Andrei (cei doi copii ai săi - n.r.) şi ăsta este cel mai frumos cadou, iar diseară o să avem o masă romantică în patru. Dintre colegi, m-au felicitat mulţi, dar din păcate nu reuşesc să răspund la telefon, sunt vreo 400 de apeluri până în momentul ăsta", a spus Ponta.
Întrebat de jurnalişti dacă a primit felicitări şi din partea preşedintelui Traian Băsescu, Ponta a răspuns că nu a apucat să vadă, pentru că nu a avut telefonul la el.

Întrebat de asemenea cum este la 40 de ani, premierul a spus că „nu este aşa rău cum ar părea". „Am citit peste tot că de la 40 de ani începe viaţa şi trebuie să constat acum", a spus Ponta. El şi-a încheiat discuţia cu jurnaliştii, spunându-le: „Ne vedem şi la 50 de ani tot aici!".

Tot în a doua parte a lunii septembrie, îşi serbează ziua de naştere alţi doi politicieni aflaţi în prim-planul vieţii politice. Este vorba despre Crin Antonescu, născut pe 21 septembrie 1959, şi de Mihai Răzvan Ungureanu, născut pe 22 septembrie 1968.

"Am citit peste tot că de la 40 de ani începe viaţa şi trebuie să constat acum.''
Victor Ponta premier

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite