Băsescu nu se teme de suspendare:Rămân întreg, cu familia întreagă, nu merg la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că nu îi este frică de suspendare, el precizând că nu are motive, pentru că nu merge la spital, şi rămâne întreg şi cu familia întreagă.

"Ce-i aia frică de suspendare? Ce pierd? Rămân cu familia întreagă, rămân întreg, nu mă duc la spital. Deci unde-i problema? (...) Dar dacă lucrurile vor merge pe această direcţie, vă spun ce am spus şi în 2007: <<Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război>>", a spus Băsescu, citat de Mediafax.

Preşedintele Băsescu şi premierul Ponta se vor întâlni, joi, pentru a discuta pe tema reprezentării României la Consiliul European.

"Nu am cum să renunţ, ar însemna să încalc eu decizia Parlamentului. Sunt convins că nu se va ajunge la suspendare, cel puţin nu din acest motiv, pentru că eu voi participa la Consiliu şi discuţia se va încheia", a afirmat şeful Guvernului.

Deși după numirea lui Victor Ponta în fruntea Guvernului principalii reprezentanți USL vorbeau despre suspendarea rapidă a președintelui, se pare că planurile Uniunii s-au schimbat. Atât Victor Ponta, cât și Crin Antonescu au declarat în repetate rânduri, în ultimele săptămâni, că suspendarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni nu reprezintă o prioritate deocamdată pentru USL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite