Băsescu sună întotdeauna de trei ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a sunat nu mai puţin de trei ori, luni seara, pentru a intra în direct la emisiunea 100% a postului Realitatea TV şi pentru a explica propriile afirmaţii referitoare

Preşedintele Traian Băsescu a sunat nu mai puţin de trei ori, luni seara, pentru a intra în direct la emisiunea 100% a postului Realitatea TV şi pentru a explica propriile afirmaţii referitoare la referendumul pentru autonomia secuilor. Băsescu a fost vizibil deranjat de modul în care realizatorul emisiunii, Robert Turcescu, a relatat cele afirmate de şeful statului la întâlnirea cu preşedintele Ungariei.

"Am o singură rugăminte, pentru că aveţi acces la tehnologia IT, dacă intraţi pe site-ul Preşedinţiei, veţi vedea exact declaraţia mea. Am rugămintea să nu continuaţi s-o speculaţi sau să v-o amintiţi", a cerut şeful statului, în prima sa intervenţie telefonică, după care a întrerupt legătura. Câteva minute mai târziu, el a revenit, deranjat de faptul că înregistrarea difuzată de Realitatea TV este "trunchiată". Enervat, Băsescu a început să citească, în emisiunea 100%, declaraţia sa referitoare la referendum şi i-a cerut moderatorului să nu-l mai întrerupă. "V-aţi obişnuit să vorbiţi cu orele, nu mai aveţi răbdare să ascultaţi pe nimeni. Eu oricât aş vorbi de puţin, tot vi se pare că vorbesc foarte mult", i-a spus preşedintele lui Robert Turcescu.

Potrivit lui Băsescu, ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în Covasna a fost o "testare", iar această acţiune va deveni ilegală abia atunci când organizatorii vor încerca să "valorifice" rezultatele acestei testări. Preşedintele a revenit cu un nou telefon, plângându-se că "speculaţiile nu au limite" şi încercând din nou să explice ce a vrut să spună.

Eu oricât aş vorbi de puţin, tot vi se pare că vorbesc foarte mult

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite