Băsescu promite bani pentru podul Lainici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După modelul podului de la Mărăcineni, şeful statului s-a deplasat în judeţul Gorj la şantierul podului de la Lainici, unde a promis că va interveni pentru ca lucrările, care trenează de

După modelul podului de la Mărăcineni, şeful statului s-a deplasat în judeţul Gorj la şantierul podului de la Lainici, unde a promis că va interveni pentru ca lucrările, care trenează de luni bune, să se desfăşoare mai repede.

"Promit să vin mai des"

Băsescu le-a promis reprezentanţilor firmei de construcţii că va cere guvernului alocarea fondurilor pentru lucrări. Reprezentanţii firmei Hidroconstrucţia s-au plâns că nu şi-au primit banii pentru lucrările prestate.

"Am venit aici pentru că am fost informat că lucrările se derulează mai greoi. I-am promis şefului de şantier că voi veni mai des până în luna iunie, când se spune că vor fi finalizate lucrările, chiar dacă nu sunt nici ministrul transporturilor şi nici un alt ministru, ca să urgentez problemele. Eu am venit pentru a arăta că mă interesează şi îmi pasă de situaţia existentă. Este prima dată când vin aici, dar promit că am să vin mai des", a declarat Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite