Băsescu, huiduit prima oară ca preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

chiar şi câţiva realizatori ai unor emisiuni de radio şi televiziune - s-au strâns pentru a-l susţine pe Ticu Dumitrescu şi pentru a cere demisia lui Corneliu Turianu de la conducerea

chiar şi câţiva realizatori ai unor emisiuni de radio şi televiziune - s-au strâns pentru a-l susţine pe Ticu Dumitrescu şi pentru a cere demisia lui Corneliu Turianu de la conducerea CNSAS.
Băsescu a apărut la sediul CNSAS în jurul orei 11, pentru a participa la şedinţa conducerii instituţiei. În momentul în care a sosit, şeful statului, neobişnuit de amabil, s-a îndreptat spre ziariştii aflaţi lângă treptele instituţiei. El a fost însă acostat de un manifestant care i-a spus: "Îl vrem pe Ticu Dumitrescu". "Să vreţi lege şi democraţie", i-a răspuns Băsescu, moment în care întreaga mulţime a început să huiduiască şi să strige "Jos comuniştii". Amabilitatea şefului statului a dispărut brusc şi a fost înlocuită cu o expresie de nedumerire şi furie. Băsescu s-a întors apoi cu spatele la ziarişti, a privit cu coada ochiului spre contestatarii săi şi a intrat în viteză în sediul CNSAS. Micul miting a continuat pe întreaga perioadă în care Traian Băsescu a discutat cu Colegiul CNSAS. Pentru a-şi alunga plictiseala, studenţii de la "Miliţia spirituală" mai strigau din când în când: "Traiane, ieşi că ţi-a venit blonda" sau "Vezi că ţi s-a răcit ciorba la Golden Schlitz". La plecare, Băsescu a fost însoţit de aceleaşi huiduieli, deşi, între timp, se aflase de înlocuirea lui Turianu cu Secaşiu.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat că ştia că va fi huiduit de manifestanţii din faţa sediului CNSAS, întrucât traseul său a fost verificat de SPP. El a susţinut că, dacă ar fi vrut să evite acest incident, îi chema pe manifestanţi la Palatul Cotroceni.

"Să ştiţi că un preşedinte nu merge fără să ştie ce se întâmplă" "
Traian Băsescu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite