Băsescu: MAI nu a acţionat cum trebuie la protestul din 24 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MAI nu a acţionat cum trebuie la protestul din 24 septembrie, sub comanda unui ministru care pretindea că ştie şi face tot, şi a acţionat corespunzător la mitingul din urmă cu două săptămâni, cu un ministru nou, care ştie că trebuie aplicată legea, a declarat, joi, preşedintele Traian Băsescu. 

La mitingul acela de pomină, care a costat pe un ministru scaunul, acolo ministrul, conducerea ministerului nu şi-a făcut datoria. Eu nu dau alt exemplu... Ministerul de Interne, cu ministrul Igaş, când a fost marea manifestare de acum două săptămâni, şi comportamentul Ministerului de Interne cu ministru Blaga. Cu asta am spus tot.

Pentru mine, Ministerul nu a acţionat cum trebuie, având la comandă un ministru care pretindea că ştie şi face tot în Ministerul de Interne, şi acţiunea corespunzătoare, cu un ministru nou, tânăr, fără experienţă, dar ştiind că trebuie aplicată legea, a declarat Traian Băsescu, invitat la B1Tv.

Fostul ministru Vasile Blaga şi-a anunţat demisia de onoare, în urma incidentelor de la mitingul poliţiştilor din 24 septembrie, din faţa Palatului Cotroceni.

Pe 27 septembrie, în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor a fost numit Traian Igaş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite