Băsescu: Băieţii de la MAI care au început să facă striptease aruncându-şi şepcile, acum îşi aruncă caracterul pe toate televiziunile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
11 ianuarie - Traian Băsescu, nominalizat de MSNBC "cel mai rău om din lume"
11 ianuarie - Traian Băsescu, nominalizat de MSNBC "cel mai rău om din lume"

La şedinţa de Guvern de la Palatul Victoria, preşedintele Traian Băsescu a declarat că doreşte să le vorbească miniştrilor şi "despre situaţia de la Ministerul de Interne, despre băieţii care au început să facă striptease aruncându-şi şepcile, iar acum îşi aruncă caracterul pe toate televiziunile".

Şeful statul a anunţat încă de la debutul şedinţei de guvern că, pe lângă problemele legate de aderararea României la Spaţiul Schengen, "suntem în plină criză a datoriilor guvernamentale şi ar trebui să stabilim polititci de stopare a acestor, dacă vrem să prefigurăm optimist viitorul".

"Aş vrea să discutăm câteva probleme extrem de sensibile din acordul cu FMI. Ca subiecte mi se par prioritare  arieratele din Sănătate,  arieratele către societăţile comerciale, compensarea TVA, pentru că face parte din procesul de reducere a arieratelor în economie", a explicat Băsescu..

"Nu în ultimul rând, aş vrea să privim puţin la situaţia din UE şi mă refer la ultimele evoluţii legate de Irlanda şi alte potenţiale riscuri de stabilitate la adresa monedei europene, ce confirmă afirmaţiile de la summit, de luna trecută, că Europa e încă în criză şi veţi vedea că se prefiguerază intrarea în derapaj şi a altor state", a atras atenţia preşedintele.





Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite