Băsescu se vrea un Zorro parfumat cu Hugo Boss

0
Publicat:
Ultima actualizare:

chinezesc" al preşedintelui României, mai aflăm că filmul preferat al acestuia este serialul "Linia maritimă Onedin" şi că îi plac zambilele, precum şi aroma de vanilie. "Un instrument

chinezesc" al preşedintelui României, mai aflăm că filmul preferat al acestuia este serialul "Linia maritimă Onedin" şi că îi plac zambilele, precum şi aroma de vanilie. "Un instrument muzical...", întreabă "The One", iar şeful statului precizează: "Chitara". Culoarea aleasă de Băsescu este albastru, iar parfumul, Hugo Boss. şeful statului - care, potrivit declaraţiei de avere, deţine un Peugeot 407 şi un Matiz - mai recunoaşte că preferă maşinile Audi sau Peugeot.

Declaraţii pentru ruşi: "Tezaurul românesc, o problemă de istorie"
Înaintea deschiderii apropiatului Forum al Mării Negre de la Bucureşti, preşedintele Traian Băsescu a acordat un interviu cotidianului rus "Kommersant", în care se referă şi asupra raporturilor româno-ruse. Băsescu recunoaşte că, într-un anumit moment, relaţiile româno-ruse au fost îngheţate, ceea ce a constituit o greşeală, dar aceasta nu înseamnă că România nu este interesată în dezvoltarea unor raporturi "cinstite şi deschise" cu Rusia. Deşi importantă, în opinia preşedintelui român, problema tezaurului românesc nerestituit nici până azi este doar "o problemă de istorie", prioritatea României constând în edificarea viitorului, pornind de la o abordare pragmatică. Băsescu a dat ca exemplu ponderea mare a investiţiilor ruseşti în sectoarele metalurgic şi petrolier din România, fiind de părere că nu există motive ca relaţiile politice să rămână în urma celor economice. şeful statului român a precizat că, după încheierea forumului, Bucureştiul intenţionează să se consulte cu Chişinăul şi Moscova în privinţa unei propuneri proprii de relansare a dialogului în problema transnistreană şi nu a exclus posibilitatea iniţierii în mod neoficial a unui dialog cu regimul de la Tiraspol.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite