Băsescu: Trebuia să spun USL: "Bă fraților, vă pun prim-ministru, dar dați-mi unul mai matur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele suspendat, Traian Băsescu, a precizat miercuri într-o emisiune televizată că nu are sentimente pentru Victor Ponta însă are regrete că nu a discutat cu Uniunea în care să le ceară un premier "mai matur" care să conducă Executivul.

"Față de Victor Ponta am un sentiment de...în primul rând, mă domină regretul, trebuie să discut cu USL-ul: <<bă fraților, vă pun prim-ministru, dar dați-mi unul mai matur>>, deci nu vreau să exprim șirul de gafe în guvernare sau neguvernarea pentru că aici suntem. Trebuia să mă gândesc că ne trebuie cineva mai matur", a susținut președintele suspendat la Prima TV.

Cât despre președintele interimar, Traian Băsescu a explicat râzând că "l-ar ironiza pe chestia cu telefonul" montat de STS la sediul de campanie, scrie NewsIn. "În ceea ce privește Crin Antonescu, e președinte interimar. Nu am sentimente dar dacă l-aș avea în față l-aș ironiza pe chestia cu telefonul, ce răzbunare și-a găsit el, să-i ia președintelui ales și suspendat telefonul. Sigur că nu avea niciun fel de relevanță pentru mine dar îmi făcea viața mai ușoară (chema mai ușor angajații SPP, n.red.)", a mai explicat el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite