Băsescu i-a urat lui Stolojan de ziua lui să crească în sondaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, şi-a sărbătorit ziua de naştere, miercuri seara, la Capşa, eveniment la care a fost prezent şi preşedintele Traian Băsescu, alături de membri ai

Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, şi-a sărbătorit ziua de naştere, miercuri seara, la Capşa, eveniment la care a fost prezent şi preşedintele Traian Băsescu, alături de membri ai familiei fostului prim-ministru, prieteni, parlamentari şi primari ai PLD.

"Preşedintele a dorit să-mi spună, pur şi simplu, la mulţi ani. Mi-a urat sănătate şi succes", a spus Theodor Stolojan, care a împlinit 64 de ani. Petrecerea a început la ora 18,00, iar şeful statului a venit, singur, pe la 19,00 şi a stat mai mult de o oră. A fost o petrecere discretă, de fapt o cină festivă, cu muzică în surdină şi bufet.

Stolojan a evitat să spună dacă s-au discutat chestiuni politice serioase, infirmând, mai în glumă, mai în serios, că preşedintele i-ar fi încurajat pe membrii PLD înainte de campania electorală, transmiţându-le că PLD a depăşit şase procente în sondaje: "Nu, nu ne-a spus. Ştiam noi că am crescut". După cum povestesc unii dintre participanţi, şeful statului a stat de vorbă cu cei prezenţi, în grupuri, şi s-a interesat cum stau cu pregătirea pentru alegerile din 25 noiembrie.

PLD intenţionează să îl invite pe preşedintele Traian Băsescu la evenimente politice electorale şi se aşteaptă ca acesta să participe, după cum declară unii din membrii PLD. Theodor Stolojan candidează, primul pe lista partidului, în alegerile pentru Parlamentul European.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite