VIDEO Băsescu către noul ministru al Sănătăţii: "Sper să înţelegeţi că nu se pot da bani la sănătate până nu închidem robinetele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, miercuri, noului ministru al Sănătăţii, Ritli Ladislau, că speră să înţeleagă ceea ce predecesorul nu a înţeles, că nu se pot da alţi bani la sănătate până nu se închid robinetele prin care se scurg bani spre ale direcţii, nu spre bolnavi.

"Nu am să spun nimic în afara a ceea ce am discutat înainte de învestirea dumneavoastră. Vreau să ştiţi că dau o atenţie deosebită evoluţiilor reformei în sistemul de sănătate. Vreau să înţelegeţi ceea ce precedesorul dumneavoastră nu a înţeles, că nu se pot da alţi bani la sănătate până când nu închidem robinetele prin care se scurg bani de la sănătate, dar nu înspre bolnavi, ci înspre alte direcţii. Vă doresc mult succes în îndeplinirea mandatului", a spus Traian Băsescu.

La finalul discursului, şeful statului a anunţat că ceremonia s-a încheiat.

"Ceremonia s-a încheiat, şampanie nu avem... austeritate", a punctat Băsescu.

Ritli Ladislau a depus, miercuri seară, la Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii, rostind la sfârşit câteva cuvinte în limba maghiară, după care a dat mâna cu preşedintele. La eveniment au fost prezenţi premierul Emil Boc, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, miniştri, consilieri din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, dar şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă.

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite