Mircea Geoană: Criză, numele tău este Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană: Criză, numele tău este Băsescu
Mircea Geoană: Criză, numele tău este Băsescu

La congresul PSD Constanța, Mircea Geoană a făcut un bilanț al rezultatelor obţinute de Traian Băsescu de-a lungul timpului, atât ca ministru al Transporturilor şi primar al Capitalei, cât şi ca preşedinte. Geoană a exclamat la final: ”Criză, numele tău este Băsescu!”

Îi rog pe cei care nu sunt neapărat PSD-işti şi miltanţi de partid să se gândească la cariera politică a domnului Băsescu. Trei cincinale, în care a fost cinci ani ministrul Transporturilor, când a decretat că România nu are nevoie de infrastructură şi de autostrăzi, când a condamnat de fapt România la lipsă de dezvoltare şi când a început această încrengătură de interese şi de bani pe care a demarat-o, i-a pasat-o lui Berceanu şi o patronează direct de la Cotroceni astăzi”, a spus preşedintele PSD.

Mircea Geoană n-a omis anii în care şeful statului a deţinut fotolliul de primar general al Capitalei.  ”Ceva construit în Bucureşti? Vreo centură de ocolire? Vreun cartier de tineri? Zero barat, pentru că singurul lucru pe care l-a făcut a fost scandal, ceartă şi învrăjbire”, a declarat Geoană.

Reproşul cel mai mare pe care îl facem nu numai noi, ci şi orice român de bună credinţă, este că a irosit aceşti ani excepţionali de pozitivi pentru România şi e păcat de Dumnezeu”, a adăugat şeful PSD.

La final, Mircea Geoană a exclamat: ”Criză, numele tău este Băsescu! Aceasta este, de fapt, cariera politică a acestui om şi vă propun ca în decembrie să-i punem capăt în mod definitiv”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite