Băsescu, Ponta şi Antonescu, "premianţii" Balului Academiei Caţavencu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu şi liderii principalelor partide de Opoziţie, Victor Ponta şi Crin Antonescu, au strâns cele mai multe premii la Balul Academia Caţavencu 2010, desfăşurat marţi seara în Capitală, sub motto-ul "Ieşi afară, criză ordinară!".

Preşedintele tării a fost câştigătorul categoriilor "Din puţul gândirii" şi "Lectura nu ştie carte", pentru două fraze considerate antologice de către jurnaliştii de la Caţavencu: "Nu am nimic cu pensionarii. Dimpotrivă" şi "Cum ajungeam într-un port, cum mă duceam într-o bibliotecă", potrivit Realitatea.

Premiul "Unicul Lider al Opoziţiei" a fost acordat ex-aequo, în ordine alfabetică, lui Crin Antonescu şi Victor Ponta. Tot Antonescu a fost declarat câştigător al premiului "Greu de găsit", pentru că "dintre credinţele politice, nu i-au plăcut politeismul, monoteismul, ci doar absenteismul", în timp ce lui Ponta i-a fost acordată distincţia "Daciana Duster", pentru că el "conduce cea mai puternică maşină de vot din Opoziţie", după cum au sunat motivaţiile "juriului".

Printre premianţi s-au mai numărat Verestoy Attila, pentru fraza "Suntem cu toţii adepţii unei modernizări a României şi a unei progres pe care o slujim", Marian Vanghelie, pentru "Furăciunile sunt de asemenea natură încît au depăşit orice limită", Miron Mitrea, pentru "Eu am cunoscut mulţi hoţi săraci, care erau atît de proşti, încît pierdeau şi ce furau", şi Gigi Becali, pentru fraza "Eu i-am cerut să mă împreunez cu nevasta mea, nu să fac sex cu nevasta mea, că eu nu fac sex cu nevasta mea!".

Nu a lipsit de pe lista laureaţilor nici Elena Udrea, distinsă cu premiul "Roberta Anastase" pentru "numărarea corectă a turiştilor de pe Litoral".


Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite