Baronul Mischie şi-a depus candidatura la miezul nopţii pentru a avea noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul baron de Gorj, Nicolae Mischie, în prezent preşedinte al PNG Gorj, şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean cu câteva minute înainte de miezul nopţii,

Fostul baron de Gorj, Nicolae Mischie, în prezent preşedinte al PNG Gorj, şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean cu câteva minute înainte de miezul nopţii, pentru a avea noroc.

Fostul lider al PSD Gorj, Nicolae Mischie, şi-a depus candidatura, marţi noaptea, cu doar câteva minute înainte de expirarea termenului legal. Mischie va candida din partea PNG Gorj pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Nicolae Mischie a ajuns ultimul la sediul BEJ Gorj şi a declarat că a ajuns mai târziu pentru că este mai bătrân. "Am venit ultimii ca să câştigăm primii. Nu vi se pare că e o strategie interesantă? Merg la câştig pentru că avem echipa cea mai bună. Mă gândeam să candidez şi la Primăria Târgu Jiu, nu ştiu dacă le câştigam pe amândouă, dar sigur îmi făceam contracandidaţii să transpire, aşa îi fac să transpire doar pe cei de la Consiliul Judeţen? Am fost toată ziua în teritoriu pentru a clarifica ultimele aspecte legate de unele listele electorale din câteva localităţi, de aceea nu m-am grăbit să ajung aici", a spus Nicolae Mischie.

Spaţii lipsă în declaraţia de avere

Preţ de câteva minute, Mischie a fost nevoit să completeze câteva spaţii lipsă din declaraţia sa de avere. Astfel, fostul baron de Gorj a scris pe actul respectiv cum a dobândit anumite proprietăţi. Mischie a mai precizat că soţia sa, medicul Sanda Mischie, nu va candida pentru nicio funcţie publică, dar va ajuta PNG Gorj în campania electorală. Fostul baron de Gorj are la activ trei condamnări, dintre care una rămasă definitivă.

Un număr de 13 reprezentanţi ai formaţiunilor politice cu filiale în Gorj şi-au depus, în termenul legal, la Biroul Electoral de Circumscripţie, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Printre cei mai importanţi se numără:

liderul PNL Gorj Dan Ilie Morega, senatorul PRM Ilie Petrescu, preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, Ionel Manţog, preşedintele PD-L Gorj.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite