Baroneasa Nicholson: PSD trebuie să se spele de ruşinea corupţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baroneasa Emma Nicholson a declarat, ieri, pentru postul de radio Deutsche Welle, că PSD trebuie să spele ruşinea corupţiei în masă pentru a fi credibili în faţa electoratului. "Există o

Baroneasa Emma Nicholson a declarat, ieri, pentru postul de radio Deutsche Welle, că PSD trebuie să spele ruşinea corupţiei în masă pentru a fi credibili în faţa electoratului.
"Există o mulţime de oameni valoroşi în PSD, luaţi în mod individual, dar ei trebuie să se întrebe cum a crescut această corupţie în masă şi de ce nu a putut fi oprită", a spus baroneasa. "Acesta este o ruşine care trebuie eradicată, o pată care trebuie spălată înainte ca electoratul să-i creadă din nou", a adăugat ea remarcând ruptura actuală din PSD. "ştiu că fostul premier a încercat să creeze un nou partid politic, dar a eşuat pentru că nu a convins decât doi colegi să i se alăture", a declarat Nicholson. Ea şi-a exprimat susţinerea pentru un partid social-democrat în România, necesar pentru a promova economia de piaţă liberă, cu un puternic element de conştiinţă socială. Pe fostul raportor al Parlamentului European pentru România nu-l îngrijorează disensiunile din cadrul coaliţiei la guvernare. "Unde există o coaliţie, vor exista întotdeauna adânci contradicţii, în caz contrar vorbim de un singur partid", a declarat baroneasa. Emma Nicholson a ţinut să-i felicite pe preşedintele Traian Băsescu şi pe premierul Călin Popescu Tăriceanu pentru că "au reuşit să nu se prăbuşească în mâlul corupţiei, aşa cum s-a întâmplat cu guvernul anterior".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite