Baconschi doreşte schimbarea denumirii şi emblemei PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodor Baconschi, ministrul de Externe, a declarat, joi, că ia în calcul, , schimbarea denumirii şi a emblemei partidului. Prima propunere a lui Baconschi privind denumirea a fost "Partidul Popular".

La moţiunea la care lucrează pentru Emil Boc în perspectiva alegerilor din PDL, Teodor Baconschi ia în calcul schimbarea denumirii şi a emblemei partidului,  menţionând că demersul ar fi oportun.

Deoarece denumirea de "Partidul Popular" este deja folosită de o formaţiune din România, Baconschi recomandă ca numele partidului să fie pe direcţia populară, de centru-dreapta: "Eu aş fi recomandat schimbarea numelui partidului în Partidul Popular. Se pare că o formaţiune microscopică şi adjudecat această titulatură la Tribunal şi nu mai e disponibilă dar ar fi bine să insistăm începând cu numele partidului pe această direcţie populară, de centru-dreapta", a spus el, întrebat dacă i se pare necesară schimbarea titulaturii, cum ar intenţiona Vasile Blaga.

De asemenea, Baconschi a spus că are în vedere "şi emblema partidului": "Şi a emblemei, care este în cel mai bun caz un anacronism".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite