"Avocatul mic cu capul mare" îl dă în judecată pe Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurelian Pavelescu (foto), prim-vicepreşedintele PNŢCD şi candidat la primăria generală, a anunţat că îl va da în judecată pe Traian Băsescu pentru discriminare pe motive politice.

Aurelian Pavelescu (foto), prim-vicepreşedintele PNŢCD şi candidat la primăria generală, a anunţat că îl va da în judecată pe Traian Băsescu pentru discriminare pe motive politice. PNŢCD consideră atacul preşedintelui Băsescu la adresa candidaţilor la Primăria Generală a Bucureştiului o încălcare gravă a Constituţiei şi aminteşte că şeful statului nu are dreptul să se implice în lupta politică.

"Îl compătimesc pe Traian Băsescu"

"Am fost unul dintre puţinii tineri promovaţi de Alianţa D.A. M-am delimitat însă de atitudinea totalitară, de dorinţa de putere absolută pe care a demonstrat-o preşedintele Băsescu. Această situaţie trebuie să înceteze, motiv pentru care am apelat la justiţie ca ultimă soluţie în faţa abuzurilor preşedintelui", a declarat Aurelian Pavelescu.

"Îl informez pe Traian Băsescu că înălţimea mea precisă este 1,75 şi în mod cert sunt mai înalt decât domnia sa, iar în ceea ce priveşte mărimea capului îi las pe alţii să aprecieze, la propriu şi la figurat. Îl compătimesc pe Traian Băsescu şi nu-i înţeleg ura viscerală împotriva mea, în condiţiile în care i-am fost avocat în dosarul Flota", a mai spus Pavelescu.

Duminică după-amiază, Traian Băsescu, după un prânz cu Vasile Blaga, Liviu Negoiţă şi Adriean Videanu, a spus despre Pavelescu că este "un avocat mic cu capul mare" şi l-a acuzat de blaturi în presupuse negocieri cu reprezentantul PSD în cursa pentru Bucureşti, Cristian Diaconescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite