Aura Vasile, internată la spital după ce i s-a făcut rău. Vanghelie susţine că ea ar fi revenit asupra deciziei de a pleca din PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Aura Vasile
Deputatul Aura Vasile

Aura Vasile a avut, aseară, un puseu de tensiune, după o discuţie cu Marian Vanghelie. Primarul sectorului 5 susţine că a convins-o să revinsă asupra demisiei din PSD.

UPDATE 19.04 Deputatul Aura Vasile a fost internată, luni seară, la Spitalul Universitar în urma unui puseu de tensiune, incidentul petrecându-se în timpul unei discuţii cu liderul PSD Marian Vanghelie. Vanghelie a spus că deputatul a suferit un puseu de tensiune şi a fost transportată la Spitalul Universitar.

UPDATE 18.50 Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie a anunţat, că a avut o discuţie cu Aura Vasile şi ar fi convins-o să nu plece la UNPR. El a mai  spus că Aurei VAsile i s-a făcut rău şi a fost luată cu salvarea din biroul său.

"S-a convins singură să nu mai plece din PSD, nu eu am convins-o. Am încercat doar să îi reamintesc din câte am, trecut împreună", a spus Marian Vanghelie.

Potrivit acestuia, la un moment dat Aura Vasile a recunoscut că nu este o decizie bună să plece la UNPR. "Recunoştea că nu e decizie bună şi îi părea rău la un moment dat", a mai afirmat Vanghelie.

Întrebat dacă el ia în calcul să plece la UNPR, sau la un eventual partid al lui Mircea Geoană, Vanghelie a răspuns: "Nu mă interesează să plec din PSD. Nu mă voi înscrie în niciun alt partid".

***

"A făcut cerere de înscriere la noi şi o să anunţe în plen", a declarat preşedintele UNPR, Marian Sârbu.

La rândul său, şi liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a confirmat informaţia. Duşa a declarat că este oarecum surprins de trecerea Aurei Vasile la UNPR, deoarece aceasta şi-a făcut cererea chiar înainte de şedinţa de luni a Biroului Permanent al Camerei şi a arătat că este opţiunea acesteia şi nu o comentează.

Deputatul Aura Vasile s-a înscris în UNPR. Ea declară, potrivit unui comunicat UNPR, că a hotărât să se alăture foştilor săi colegi, "cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide", ea menţionând că rămâne pe mai departe "războinică şi dedicată cauzei" în care crede.

"Am hotărât să vin alături de foştii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide. Sunt un om de stânga şi împărtăşesc valorile UNPR, singurul partid care mai reprezintă astăzi stânga românească. După cum spun şi colegii mei din UNPR, nu plec din Kiseleff şi rămân mai departe aşa cum mă ştiţi, războinică şi dedicată cauzei în care cred, aceea de a-i sprijini pe oamenii care muncesc, pe pensionari şi pe tineri, pe toţi cei care au de suferit în aceste vremuri grele", a declarat deputatul, potrivit comunicatului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite