Attila Korodi, pentru a doua oară la Ministerul Mediului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Attila Korodi îl va înlocui la Mediu pe Laszlo Borbely
Attila Korodi îl va înlocui la Mediu pe Laszlo Borbely

Deputatul UDMR Attila Korodi a fost numit, ieri, în funcţia de ministru al Mediului. Attila Korodi a fost nominalizat de UDMR, pentru a prelua portofoliul rămas vacant după demisia lui Laszlo Borbely, în urma acuzaţiilor de trafic de influenţă şi fals în declaraţii în formă continuă, aduse de DNA.

„Îmi face onoare această nominalizare din partea Consiliului Permanent şi a domnului preşedinte Kelemen. Nu o privesc ca pe o şansă, ci ca pe o responsabilitate. Sper ca activitatea mea să fie o contribuţie importantă Guvernului Ungureanu", a declarat Korodi.

Liderul UDMR Kelemen Hunor a precizat că membrii Consiliului Permanent al Uniunii au votat în unanimitate propunerea ca Attila Korodi să fie viitorul ministru al Mediului. „Noi am ţinut cont de experienţa domnului Korodi, el a mai fost ministrul Mediului în perioada 2007-2008, şi de profesionalismul lui", a spus Hunor.

Traian Băsescu a acceptat numirea

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, ieri, decretul pentru numirea lui Attila Korodi în funcţia de ministru al Mediului, iar apoi a urmat ceremonia depunerii jurământului. Attila Korodi, 35 de ani, a fost desemnat de către UDMR, după alegerile parlamentare din noiembrie 2004, pentru postul de secretar de stat la Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor, ocupându-se de coordonarea Departamentului de Integrare Europeană. În aprilie 2007, Attila Korodi a fost numit ministru al Mediului, post ocupat timp de un an. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite