Excluderea edilului Craiovei din PDL a fost votată şi la nivel de judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul de Coordonare Judeţean (CCJ) al PDL Dolj a votat, sâmbătă, în unanimitate exluderea din PDL a primarului Antonie Solomon şi a celor şase consilieri locali, după ce aceştia au votat împotriva amendamentelor PDL aduse la bugetul Craiovei.

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, a spus că Solomon a fost susţinut tot timpul de PDL Dolj.

"Vă amintesc că noi un an şi jumătate nu am spus nimic despre arestarea lui Solomon, deşi am fost întrebat de presă de sute de mii de ori despre acest caz. Am spus că este o problemă şi omul se apără, iar când justiţia va lua o decizie definitivă, atunci vom şti şi noi. Deci noi ne-am comportat mult mai mult decât decent şi corect. Ceea ce nu ar fi făcut Solomon dacă el ar fi fost viceprimarul care rămânea când îl lua pe Mărinică Dincă DNA-ul la puşcărie", a precizat Radu Berceanu.

La rândul său preşedintele PDL Craiova, Marinică Dincă, viceprimar al Craiovei, a criticat atitudinea lui Solomon după repunerea în funcţie, în urma arestului preventiv.

"După ce a venit înapoi la primărie, în primele două săptămâni a spus că nu îl interesează nimic din ce s-a făcut în oraş cât nu a fost el primar, ci vrea doar toate contractele semnate de mine, pentru a mă băga şi pe mine acolo unde a fost şi el", a spus Mărinică Dincă.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, şi şase consilieri locali au fost excluşi din PDL Craiova la propunerea viceprimarului Marinică Dincă, lider al PDL Craiova.

Solomon a declarat, vinerea trecută, că la baza acestei decizii stă "un grup de interese". Preşedintele PDL Craiova a propus excluderea acestora din PDL pe motiv de neloialitate, întrucât toţi cei şase consilieri au aprobat toate proiectele lui Solomon în şedinţa extraordinară a Consiliului Local Craiova şi au refuzat amendamentele PDL la discuţia privind bugetul pe acest an alocat Craiovei, în ciuda faptului că Antonie Solomon anunţase că la alegerile locale din 2012 va candida pentru un nou mandate de edil al Craiovei din partea UNPR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite