Antonescu l-a comparat pe Băsescu cu Lenin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În viziunea liderului liberal, Traian Băsescu şi Vladimir Ilici Lenin au în comun atacurile împotria presei, a Parlamentului şi a liberalismului

În ultimul secol, liberalismul a fost în permanenţă atacat, începând cu primul şef al Uniunii Sovietice, Vladimir Ilici Lenin, şi până la preşedintele actual al României, Traian Băsescu, a afirmat liderul PNL Crin Antonescu, la Şcoala de Vară a tineretului liberal .

"Democrația burgheză, parlamentarismul, libertatea prese au fost atacate de tovarășul Lenin și toți tovarășii de atunci, uneori până la tovarășul Băsescu, că și Lenin se războia cu mogulii.", a comentat Antonescu. "Asta a făcut și Lenin, luptă cu Parlamentul, despre care spune că nu reprezenta cu adevărat poporul ci reprezenta un soi de butaforie construită de bogați că păcălească masele populare și așa mai departe, cu mogulii, deci cu presa care nu era în slujba poporului ci în slujba patronilor, cu banul, atenție, care, banul, capitalul, banul în circulația sa liberă care întotdeauna este instrument al inegalității între oameni", au fost argumentele lui Antonescu pentru comparaţie.

"După nici un secol, mai avem pe cineva care duce aceleaşi bătălii ca tovarăşul Lenin. Pe Traian Băsescu, care şi el se războieşte cu mogulii, cu Parlamentul şi cu liberalii", a concluzionat liderul liberal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite