Antonescu insistă: ”PR-ul Puterii a fost prost”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ca răspuns la afirmațiile lui Victor Ponta, că într-adevăr, în perioada referendumului, "PR-ul puterii a fost prost". El a adăugat că, dincolo de acest moment, trebuie normalizată relaţia cu preşedintele CE, comisarul pe justiţie şi Comisia Europeană.

"Dincolo de cele întâmplate, noi avem de lămurit, de normalizat relaţia şi cu domnul Barroso, şi cu Comisia Europeană, şi cu doamna Reding. Cred că asta e şi intenţia domnului Ponta, să nu sporim ostilitatea care a apărut.Lucrul ăsta se poate face pe baza restabilirii adevărului", a spus Antonescu, la Antena 3.

Cu toate acestea, liberalul a remarcat că aruncarea vinei pe serviciul de Relații Publice nu rezolvă situația. "PR-ul nostru a fost prost. Diplomaţia, în sensul canalelor de comunicare a fost foarte slabă şi problema asta e lucrul pe care trebuie să-l asumăm", a mai spus Antonescu.

Fostul președinte interimar consideră că intervenția politicienilor UE, în favoarea lui Traian Băsescu, a fost "abuzivă".

Liberalul a afirmat că ceea ce a făcut subiectul unor așa-numite tensiuni între el și Victor Ponta au fost chiar aceste presiuni, din partea europeană, la care premierul a fost "direct supus".

"S-a vorbit despre realităţi grave, dar inexistente, s-au spus lucruri inacceptabile despre guvernul României şi asta nu ţine neapărat de o excelentă comunicare a domnului Băsescu sau a PDL, ci de cu totul alte lucruri", a declarat Antonescu, remarcând că au existat "grave dezinformări despre situaţia din România, pornind de la ideea loviturii de stat, a puciului parlamentar".




Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite