Antonescu îi aminteşte lui Ponta: PSD a fost la guvernare cu PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, sâmbătă, că liberalii nu primesc lecţii de la nimeni despre cum să se împotrivească lui Băsescu, amintindu-i şefului PSD că a fost ministru în Guvernul Boc.

Nu e cazul şi nu permitem nimănui să ne dea lecţii de rezistenţă împotriva lui Traian Băsescu. Nu e cazul şi nu permitem nimănui să ne dea lecţii de unitate a opoziţiei. Am în vedere Partidul Social Democrat sau anumiţi lideri ai săi care atunci când vorbesc despre faptul că noi am primejdui unitatea opoziţiei, atunci când sugerează, insinuează, că noi am face pe sub mână tratative cu PD sau cu Traian Băsescu, uită că PSD a fost acela care la prima chemare a lui Traian Băsescu, în toamna lui 2008, a şi plecat să facă guvernare cu PDL”, a spus Antonescu, la Suceava.

În continuare, preşedintele PNL a spus că niciun liberal nu a fost membru în vreun cabinet Boc şi nici PNL complice cu PDL. "Îi transmit domnului Ponta încă o dată un lucru care ţine de istorie. Niciun liberal n-a fost vreodată membru într-un cabinet Emil Boc”, a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a afirmat că exclude ca liberalii să facă parte dintre-un guvern impus de Traian Băsescu.

Este exclus ca noi să devenim complici ai lui Traian Băsescu, este exclus ca noi să devenim parte a unui guvern impus şi condus de Traian Băsescu, este exclus ca noi să ne alăturăm la un moment dat acestui guvern şi acestui fel de guvernare”, a mai spus Antonescu.

Liderul liberal a arătat că PNL şi PSD sunt partide care sunt destinate confruntării politice şi că o apropiere este posibilă doar până la alegerile din 2012, cele două partide având obligaţia de a oferi „o soluţie de guvernare, fie şi provizorie, alta decât cea pe care o vedem sub conducerea lui Emil Boc”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite