Antonescu către Boc: Nu toţi românii au votat pentru unicameral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin  Antonescu
Crin Antonescu

Primul ministru şi preşedintele PNL s-au contrat aseară, la TVR, asupra rezultatelor referendumului din 2009, după ce Emil Boc a afirmat că "românii" au votat pentru unicameralism, Crin Antonescu l-a acuzat că face intenţionat o greşeală când spune că toţi românii au votat pentru un Parlament cu o singură cameră.

Antonescu i-a atras atenţia premierului, când acesta vorbea despre voinţa românilor, că el nu este turc, ci tot român. În replică, Boc a spus că îndoieşte de afirmaţie, acuzându-l că ignoră voinţa "românilor".

"V-am adus să vedeţi ce spun românii. Cred că este important ceea ce spun românii", a spus Boc, referindu-se la rezultatul referendumului. Antonescu i-a replicat lui Boc: "Domnule prim-ministru, nici eu nu sunt turc, deşi nu ar fi nicio nenorocire. (..) Am şi eu dreptul la cetăţenie". Emil Boc i-a răspuns: "După cum văd că înţelegeţi voinţa românilor, am o îndoială cu privire la ceea ce spuneţi".

Boc a mai spus că 77% dintre români au votat la referendumul care a fost validat şi au spus că vor Parlament unicameral, iar 22% s-au opus.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite