Antonescu, despre absenţa de la Cotroceni: N-am ce discuta în astfel de împrejurări cu Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, preşedinte al PNL, a declarat, înaintea ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii de către Raed Arafat, că nu va participa la eveniment, el adăugând: „Nu am ce discuta în astfel de împrejurări cu Traian Băsescu".

„Sunt gesturi simbolice, nu există nicio obligativitate juridică. Eu nu am încălcat în viaţa mea nicio lege. Dacă mă obliga legea o făceam. Din punct de vedere simbolic nu am ce discuta în astfel de împrejurări cu Traian Băsescu. Domnul Ponta va fi acolo, iar lucrurile vor merge foarte bine mai departe", a declarat, miercuri seară, înaintea evenimentului, Antonescu, într-o intervenţie la RTV.

Raed Arafat a depus, miercuri, la Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii, în faţa şefului statului, cu mâna pe Constituţie, el având pe masă atât Biblia, cât şi Coranul, la eveniment fiind prezenţi membri ai Guvernului şi consilieri prezindenţiali.

De la eveniment au lipsit preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, liberalul Crin Antonescu şi social-democratul Valeriu Zgonea.

Au fost prezenţi premierul Victor Ponta şi miniştrii Florin Georgescu, Titus Corlăţean, Mona Pivniceru, Rovana Plumb, Puiu Haşotti, Liviu Pop. Au participat consilieri din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite