Antonescu, despre calităţile Olguţei Vasilescu: N-o caută poliţia, e deşteaptă, are curaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat sâmbătă la Craiova că Olguţa Vasilescu, cea care candidează pentru USL la Primărie, are multe calităţi comparativ cu Antonie Solomon, şi anume "n-o caută poliţia", este "frumoasă, deșteaptă" şi are curaj.

Antonescu l-a ironizat pe actualul edil, uneperistul Solomon. "Cel mai portocaliu era acest domn Antonie Solomon, care îi înmâna săbii voievodului Băsescu, care interzicea tuturor celor care nu erau de partea lui Băsescu să mai calce în Craiova și în Dolj, care făcea mari planuri de viitor cu Băsescu și cu sabia. Băsescu a folosit sabia pentru a tăia puținii bani ai oamenilor care muncesc. A folosit sabia pentru a tăia din pensii. A folosit sabia aia voievodală pentru a omorî 200.000 de firme private și a genera, până la urmă, prin politica lui, a lui Boc, a lui Udrea, a lui Solomon un milion de șomeri", a spus liberalul. Antonescu i-a îndemnat pe craioveni să-i spună adio şi "Du-te după Boc! Du-te după Udrea! Du-te după Băsescu, în curând!", scrie NewsIn.

Preşedintele PNL i-a făcut apoi un portret măgulitor Olguţei Vasilescu. "O spun din toată inima și cu toată sinceritatea, colega și prietena mea Lia Olguța Vasilescu este acel om care vă trebuie și care îi trebuie Craiovei. , n-o caută poliția și mai ales are cele trei lucruri necesare unui conducător și mai ales necesare unui conducător de olteni. Are curaj, are putere și are devotament. Fiți alături de ea! Faceți din ea primarul Craiovei și sunt sigur că va face din Craiova un oraș cu care să vă mândriți toți și care să fie respectat în toată România. Fiți alături de toți candidații Uniunii Social Liberale, de echipa condusă de Ion Prioteasa la Consiliul Județean! Fiți alături de primarii noștri! Fiți alături de proiecte pe care ei, în numele dumneavoastră și pentru dumneavoastră, le au și mai ales nu uitați un lucru: Și primul-ministru Victor Ponta, și eu și noi toți de aici - miniștri, lideri politici, parlamentari, știm cât de mult suferiți. Știm cât de mult așteptați de la noi. Știm cât de multă speranță vă puneți în noi. Susțineți-ne, dați-ne încrederea și nu vă vom dezamăgi nici eu, nici Victor Ponta, nici Ion Prioteasa, nici Lia Olguța Vasilescu!", a mai afirmat liberalul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite