Antonescu: Sunt șanse mici ca Băsescu să revină la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, că șansele lui Traian Băsescu de a reveni la Cotroceni sunt infime, întrucât verdictul Curții Constituționale va da întâietate legii.

Antonescu a precizat că nu regretă că a organizat pe timp de vară referendumul pentru suspendarea lui Traian Băsescu, adăugând:
"Suspendarea nu e un festival. S-a aşternut o marcă de presă cum că iniţiatorul suspendării sunt eu, că eu l-am presat pe Ponta. Nu e adevărat, dar deloc deloc. Dan Voiculescu nici atât."

Președintele interimar a menționat, la Realitatea TV, că ar fi de acord cu reinstaurarea monarhiei în România: "Eu am spus, cu foarte multă nonșalanță, că monarhia nu e doar o amintire, ci poate să fie chiar și un proiect. Principesa Margareta a fost uimită de această declarație a mea."

Referitor la prezența sa la Cotroceni, președintele a ținut să precizeze că nu a intrat în biroul sigilat al lui Băsescu, deși nu i se pare normal ca acesta să fie închis.

Antonescu a amintit și despre viața sa personală, spunând:
"Viața mea și orele de trezire nu sunt dictate de condiția de președinte. E mai ușor să fii la Cotroceni, decât să fii în fruntea unui partid care se află la guvernare. "

Întrebat de cine i-ar fi mai teamă, dintre Mihai Răzvan Ungureanu și Sorin Oprescu, în cazul în care ar participa la o dezbatere cu unul din ei, Antonescu a răspuns:
"De Departamentul de Stat al Statelor Unite".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite