Crin Antonescu: Nu cer sancţiuni pentru Adriana Săftoiu, dar văd că nu şi-a găsit prilej să atace puterea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu, preşedintele PNL
Crin Antonescu, preşedintele PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că nu va cere sancţiuni împotriva deputatului PNL Adriana Săftoiu, pentru atacurile aduse la adresa sa, dar a subliniat că aceasta nu a găsit prilej pentru a ataca puterea.

Antonescu a fost întrebat cum vede afirmaţiile deputatului PNL despre el şi dacă se gândeşte să ceară sancţiuni împotriva acestuia. „PNL are câteva caracteristici, şi ţine de farmecul său faptul că un deputat, care întâmplător nu a găsit niciun prilej să atace pe dnul Băsescu, pe dnul Boc, pe careva din Executiv, îşi exercită talentele publicistice împotriva preşedintelui partidului. Ţine de farmecul acestui partid, nu este nici pentru prima dată, pentru mine chiar nu e o problemă asta", a comentat Antonescu.

El a fost întrebat dacă atacurile lui Săftoiu slăbesc autoritatea preşedintelui PNL, fapt care ar justifica o sancţiune. „Eu consider că autoritatea cuiva în politică nu ţine de cantitatea de înjurături pe care o dobândeşte, să o spun aşa. Oricum, în oceanul propagandistic revărsat asupra mea, picătura doamnei Săftoiu, că presupun că despre dânsa e vorba, chiar nu mai contează", a mai spus Antonescu, completând că nu va cere vreo sancţiune împotriva lui Săftoiu.

Deputatul PNL Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, a scris duminică, pe voxpublica.ro, că şeful ei pe linie de partid, Crin Antonescu are "prea multe defecte". Adriana Săftoiu a spus că Antonescu e "atât de superficial" şi de "vizibil refulat" încât nu ar trebui să-ţi pierzi timpul cu "pamfleţelele" lui. "Antonescu nu face altceva - de la o vreme încoace - decât să-și panseze public propriile frustrări", scrie ea pe voxpublica.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite