Antonescu: Imbecilii care îi insultă pe cetăţenii din Teleorman să ştie că aceştia au opinii diverse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a transmis, luni, un mesaj public "imbecililor" care îi insultă pe toţi cetăţenii din Teleorman şi îi prezintă ca pe o masă amorfă de oameni manipulaţi şi fără opţiuni politice, arătând că teormănenii au dovedit, la toate alegerile, că au opţiuni politice diverse.

"Aş vrea să le transmit public imbecililor care insultă în masă toţi cetăţenii din Teleorman - prezentându-i ca pe o masă amorfă de oameni manipulaţi şi fără opţiuni politice - aş vrea să le spun că toate alegerile de orice fel au dovedit că cetăţenii din Teleorman, ca toţi ceilalţi cetăţenii României, au opinii politice diverse", a spus Antonescu.

El a argumentat, precizând că democrat-liberalul Adriean Videanu este unul dintre cei care au pornit din Teleorman.

"În ce priveşte PD, una dintre vedetele acestui partid, domnul Videanu, a pornit din Teleorman, deci au avut nişte voturi acolo", a spus Antonescu.

El a arătat că, deşi PSD e cel mai puternic partid din Teleorman, PNL are acolo o organizaţie foarte puternică.

"PNL are în Teleorman, de peste un deceniu, una din cele mai puternice organizaţii. PNL Teleorman s-a situat în 2004 pe locul întâi între organizaţiile liberale ca număr de primari şi ca număr de voturi", a spus Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite