Antonescu: Becali este mai onest, mai bine intenţionat şi mai cinstit decât majoritatea politicienilor cu care am avut de-a face

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, a discutat, vineri seara, în cadrul unei emisiuni tv, despre candidatura lui Gigi Becali din partea USL, la parlamentare, menționând că este  mai ”onest și mai bine intenționat” decât majoritatea politicienilor cu care a avut de-a face.

"Nu sunt credibili cei care spun că s-a întâmplat o nenorocire, că într-o lume politică a perfectelor virtuţi, a bunelor maniere excepţionale a fost introdus >>virusul Gigi Becali<<. E caraghios, chiar revoltător", a declarat Crin Antonescu, la România Tv.

Preşedintele Senatului crede că Becali este media virtuţilor dovedite de politicianul român obişnuit.

"Până la proba contrarie, cred că Becali este mai onest, mai bine intenţionat şi mai cinstit decât majoritatea politicienilor cu care am avut de-a face", a afirmat Antonescu.

Contestatarilor din PNL ai lui Becali - Ludovic Orban, Călin Popescu-Tăriceanu sau Neagu Djuvara - le aminteşte că au fost mult mai puţin vocali când alte persoane cu reputaţie discutabilă au intrat în politică.

"În 2002, când nu eram preşedintele partidului, un personaj la fel de colorat, la fel de pitoresc, Gheorghe Ştefan, a fost primit cu mare bucurie şi nu a făcut nimeni scandal (...) Dacă Ludovic Orban sau Călin Popescu-Tăriceanu se trezesc să uite cum s-au raportat la Gheorghe Ştefan şi la alte personaje...", a comentat liberalul.

"A ajunge să credem că de Gigi Becali depinde calitatea Parlamentului viitor este o exagerare", a concluzionat Crin Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite