Antonescu: "Miercuri mã întâlnesc cu reprezentanţi ai PPE"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat cã miercuri se va întâlni, în calitate de preşedinte al Senatului, cu reprezentanţi ai PPE.

"Cu oameni din PPE vom avea întâlniri în aceste zile, chiar şi miercuri, în calitate de preşedinte al Senatului, sunt oameni care doresc sã ne întâlnim şi bineînţeles, ne întâlnim cu mare plãcere. Din punctul acesta de vedere lucrurile vor reintra în normal şi pe deplin în normal şi în ceea ce priveşte relaţia cu Administraţia americanã (...). Şi acolo lucrurile se vor normaliza la nivelul informaţiei şi identitãţii politice pe care noi o avem, în ciuda majorei dezinformãri pe care au practicat-o domnul Bãsescu şi alcoliţii sãi", a spus el, luni seara, la Antena 3.

El a mai arãtat cã, la sfârşitul lunii octombrie, va merge în Spania, iar în discuţiile cu oficialii spanioli va aborda restricţiile privind accesul la piaţa muncii impuse românilor.

"În aceastã perioadã noi avem întâlniri şi cu oameni din PPE şi pentru cã oamenii din PPE, care înseamnã o forţã politicã importantã, trebuie sã ştie adevãrul şi ce e cu noi. Noi suntem în relaţii cu aceşti oameni, avem întâlniri, în 30-31 octombrie merg în Spania la preşedintele Senatului, o sã mã vãd şi cu preşedintele Camerei.", a explicat Antonescu.

El a susţinut cã relaţia preşedintelui Bãsescu cu liderii PPE nu este una de prietenie.

"Nu aş vrea sã calific relaţia, dar relaţia nu este una de prietenie, prietenia presupune sã te afli pe acelaşi picior, un respect reciproc, parteneriat, care înseamnã identitate distinctã pentru fiecare", a precizat preşedintele PNL.

Antonescu a mai arãtat cã aproximativ 50 de europarlamentari liberali europeni sunt prezenţi la Bucureşti pentru reuniunea ALDE la care liderul liberalilor europeni, Graham Watson, nu va participa însã, din motive medicale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite