Antonescu: "Gordon a fost mai iute decât Voiculescu când a vorbit de o nouã suspendare a lui Bãsescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni searã cã Philip Gordon, adjunctul secretarului de stat al SUA, i-a luat-o înainte lui Dan Voiculescu atunci când s-a referit la o nouã suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Bãsescu.

"Vãd cã ne-o iau alţii înainte şi de data asta, aş spune cã domnul Gordon a fost mai iute de mânã chiar şi decât domnul Voiculescu, care în general e primul care vorbeşte despre asta, ceea ce nu înseamnã, desigur, cum spune propaganda portocalie, cã domnul Voiculescu este cel care inspirã, coordoneazã şi conduce toate aceste mişcãri. În legãturã cu aceastã declaraţie, nu i-am vãzut originalul, dar cred cã e uşor comicã pentru cã dã sfaturi (...): dacã vreţi sã îl suspendaţi, OK, suspendaţi-l, dar aveţi grijã", a precizat Antonescu, la Realitatea TV.

Preşedintele Senatului a subliniat cã s-ar fi aşteptat ca Philip Gordon sã fi luat act de rezultatul referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Bãsescu, precum şi de faptul cã nu a existat o "fraudare masivã" în 29 iulie.

"Îmi pare rãu cã o referire despre România nu marcheazã douã note pe care cred cã un diplomat de o asemenea anvergurã şi cu asemenea responsabilitate ar fi trebuit sã o facã: sã arate cã a luat notã de rezultatul acestui referendum - şi pentru cã domnul Gordon şi nu altcineva fãcuse referiri publice la acuzaţii credibile de fraude masive - nu a arãtat cã, între timp, a intrat în posesia informaţiilor oficiale cã în România nu a existat ceea ce se numeşte fraudã masivã", a adãugat Antonescu

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite