Crin Antonescu: “ Negocierile dintre PNL şi PSD merg normal, cu tensiuni şi dificultăţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PNL Crin Antonescu a apreciat, astăzi, că negocierile dintre PNL şi PSD privind candidaţii USL la alegerile locale merg normal, cu tensiuni şi cu dificultăţi.

"Merg normal (negocierile - n.r.). Dacă n-ar fi existat niciun fel de tensiune sau niciun fel de dificultate, ar fi fost anormal. Noi suntem partide democratice, suntem alcătuite din oameni vii, cu aspiraţii, nu ne ghidonează nimeni, nu ne ordonă nimeni ce să facem", a spus Antonescu.

Antonescu a subliniat că PSD şi PNL nu vor merge separat în ceea ce priveşte candidaţii la CJ şi primăriile reşedinţă de judeţ.

"Pentru poziţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean şi primar al reşedinţei de judeţ, nu (se merge separat, n.r.), pentru că avem un document politic care stabileşte foarte clar chesiunea asta. El a fost adoptat de toate partidele, nu a fost pus şi nu va fi pus în discuţie nicio secundă", a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a precizat că nu se va impune de la centru o regulă privind listele comune de sus până jos.

"Noi nu impunem nicio regulă în această privinţă, de la centru, am lăsat, cum e şi normal, libertatea organizaţiilor judeţene şi organizaţiilor locale să găsească formulele optime. Tot ceea ce permite protocolul USL e permis", a conchis Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite