Antonescu: Îl susţin pe Ponta şi i-am cerut să nu ezite în cazul atacului privind plagiatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că a vorbit cu premierul Victor Ponta despre acuzaţiile privind plagiatul şi îl susţine pe acesta, cerându-i să nu ezite nicio secundă sub aceste atacuri şi presiuni.

„Am vorbit, premierul a dat şi azi-noapte când a sosit din Austria şi azi lămuririle şi explicaţiile necesare, nu am nimic de adăugat pe acest lucru. Poate că vremurile care vin, sau lunile, anii, deceniile, ne vor lămuri şi sub aspect academic, dacă ne intersează cazul acesta cu Victor Ponta şi dacă un serviciu special din România, pe bani publici, a fost sau nu implicat într-o asemenea operaţiune", a spus Antonescu.

El a adăugat că, nici în legi şi nici în Constituţie, tema unor asemenea servicii nu este opera originală sau plagiată a cuiva.

„Poate ne dă Dumnezeu zile şi vedem toate aceste lucruri şi le punem la locul lor şi vedem atunci şi cât de originale sunt lucrările de doctorat ale tuturor doctorilor din ţara asta", a mai spus Antonescu.
Preşedintele PNL a afirmat că îl susţine în continuare pe premierul Ponta.

„Chiar în discuţia pe care am avut-o i-am cerut să nu ezite nicio secundă sub acest atac şi sub această presiune, să nu ezite nicio clipă să îşi facă parcursul politic aşa cum a fost angajat în faţa Parlamentului şi a cetăţenilor şi rămâne în rest să se pronunţe oameni care se pricep mai bine la aceste lucruri", a mai arătat el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite