Antonescu nu refuză dialogul cu premierul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, astăzi, că nu va refuza un dialog cu premierul Ungureanu referitor la situaţiei din Parlament, dacă premierul va adresa o invitaţie în acest sens.

"În momentul în care premierul Ungureanu va lansa o invitaţie concretă, în spaţiu şi timp, pe o temă concretă, la dialog, am să vă spun ce cred: în principiu, da, consider că e normal să aibă un dialog", a spus Antonescu.

Antonescu a precizat că un nou premier, care a primit aprecieri neaşteptate chiar din interiorul Opoziţiei, prin Victor Ponta, nu tratează cu deosebită importanţă faptul că se confruntă cu o situaţie tensionată în Parlament.

"E trist că după trei săptămâni, aproape o lună, premierul să spună - în vreme ce se confruntă de la momentul învestirii sale cu un Parlament invalid, handicapat, căruia îi lipseşte o jumătate, simbolic, aproape şi aritmetic - să spună că s-ar putea ca pe săptămână viitoare să discutăm şi chestiunea asta", a spus Antonescu.

Liderul PNL a apreciat că rezolvarea crizei parlamentare trebuia să fie prioritatea premierului Ungureanu dar a menţionat că nu va refuza dialogul.

"Mi se părea normal ca unui premier nou şi preocupat de regulile democraţiei şi de rolul Parlamentului să-i fie prima grijă asta. Deplâng întârzierea cu care acest lucru are loc, ceea ce nu înseamnă că refuz vreun dialog", a punctat Antonescu.

Biroul Permanent al PDL a discutat despre o invitaţie pe care premierul Mihai Răzvan Ungureanu o va trimite partidelor din opoziţie cu scopul organizării unei întâlniri, la care să participe şi preşedintele PDL, Emil Boc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite