Antonescu despre Rodica Culcer: "O pensionară nesimţită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu, preşedintele PNL
Crin Antonescu, preşedintele PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a arătat nemulţumit, într-o emisiune la Realitatea TV, de activitatea televiziunii publice şi, mai ales, de cea a şefei Direcţiei de Ştiri din TVR, Rodica Culcer, care a atins vârsta pensionării.

Update:  Într-o postare pe blogul personal Rodica Culcer îi răspunde preşedintelui PNL : "Ceea ce face Crin Antonescu, şi alături de el Victor Ponta, nu reprezintă altceva decât o tentativă de intimidare a unui ziarist incomod. De altfel nu sunt vizată numai eu, ci şi colegii mei Ioana Lupea şi Mircea Marian, taxaţi drept "ratati". Este o presiune politică de cea mai pură esenţă(...)".

Antonescu a a numit-o pe Culcer "pensionară nesimţită", subliniind că nu a făcut decât să preia expresia folosită de preşedintele Traian Băsescu, privind "pensiile nesimţite".
"Pe banii mei, din impozitele mele, ei să facă ce era Televiziunea Română înaine de '89, de dimineaţa până seara, aducând toţi rataţii care nu au reuşit în presa de pe piaţă, cum e Ioana Lupea sau Mircea Marian... Vorbesc de oameni plătiţi gras, din bani publici, ca să facă politica de partid. E inacceptabil. Asta am cu doamna Culcer", a explicat liderul PNL.
Rodica Culcer a ajuns la vârsta de pensionare la 30 mai 2011, dar şi-a păstrat şefia Ştirilor TVR.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite