Antonescu: Dacă Băsescu are probe despre colaborarea mea cu Securitatea, să le producă în 48 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că îi cere lui Traian Băsescu ca în 48 de ore să aducă clarificări sau probe legate de eventuala sa colaborare cu Securitatea, menţionând că în caz contrar devine clar că şeful statului este "laş ca un turnător".

Acesta a precizat că nu a colaborat sub nicio formă cu fosta Securitate - lucru certificat în 2005, 2008 şi 2009 cu toate actele de către CNSAS.

"E vorba de o acuzaţie sau de o insinuare pe care şeful statului o face la adresa unui şef al opoziţiei, e un lucru grav. (...) Îi cer lui Traian Băsescu ca, în termen de 48 de ore, să spună clar, în condiţii de audienţă publică similare cu precedenta ieşire, să spună clar ce are de spus. Dacă nu asta a vrut să spună, să o precizeze. Nu aştept ca preşedintele ţării să îşi ceară scuze", a declarat Antonescu.

Traian Băsescu a calificat, joi, la televiziunea publică drept "admirabilă" alianţa dintre PNL si PC, vorbind despre "Felix cu Porumbacu, Porumbelul (...) cu domnul Crin Antonescu".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite