Antonescu consideră penibil apelul lui Băsescu la Opoziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat, astăzi, rugămintea adresată de către preşedintele Traian Băsescu Opoziţiei de a reveni la lucrările Parlamentului o "ipocrizie jenantă ".

"Asta este o ipocrizie jenantă, penibilă. Cu de-ăstea i-a păcălit Băsescu pe români de două ori. Dacă o să pornească de la ideea că îi va păcăli şi a treia, şi a patra oară, e problema domniei sale. Eu nu am ce comenta în legătură cu asta. Aicea nu-i pe rugăminţi", a spus Antonescu.

Antonescu a precizat că nu a urmărit mesajul preşedintelui Băsescu adresat Parlamentului.

"Eu nu am urmărit mesajul preşedintelui. Mi-a zornăit pe la ureche, în maşină, în vreme ce veneam încoace cu altă treabă şi nu am urmărit mesajul preşedintelui pentru că preşedintele de mult nu mai vorbeşte pentru oameni care nu sunt ai lui. Nu sunt un om al preşedintelui", a spus Antonescu.

Liderul PNL a spus că reuniunea de la Palatul Parlamentului a fost una doar a puterii actuale.
"S-au întâlnit ei între ei: majoritate, Guvern, Ungureanu, Băsescu, SIE, şi vorbesc între ei. Eu unul nu am ce să mai aflu de la Traian Băsescu. Eu unul nu mai am de ce să-l ascult pe Traian Băsescu şi ca atare nici nu am făcut-o", a spus Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a spus, astăzi, în Parlament că adresează opoziţiei rugămintea de a reveni în Legislativ şi a discuta problemele politice aici, unde este locul de dezbatere a chestiunilor politice şi administrative.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite