Iordănescu: Nu e mai greu să îl baţi pe Oprescu decât naţionala Argentinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul UNPR la Primăria Capitalei, Anghel Iordănescu, a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor partidului pentru alegerile locale din 10 iunie, că în relaţia cu consilierii generali va proceda aşa cum a făcut atunci când a fost antrenorul echipei naţionale.

"Cu ani în urmă, aveam la echipa naţională rapidişti, dinamovişti, stelişti, olteni, aveam jucători din toată ţara, diferite caractere, diferite tipuri de oameni şi am reuşit să îi aduc la un numitor comun pe toţi aceşti mari jucători din acea generaţie de aur. Vă promit că la Bucureşti voi face acelaşi lucru cu toţi consilierii generali ai primăriei, în interesul locuitorilor Bucureştiului", a spus senatorul.

Anghel Iordănescu a susţinut, de asemenea, că nu este mai greu să fie învins în alegeri actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, decât să se obţină o victorie împotriva echipei naţionale a Argentinei.

"Nu e mai greu să îl baţi pe primarul Oprescu decât marea echipă a Argentinei", a opinat candidatul UNPR.

Iordănescu a arătat că nu este un politician versat, ci unul cu bun-simţ, cu bună-credinţă, care nu va susţine că va face autostradă suspendată în mijlocul Bucureştiului, nici tunele pe sub oraş.

Iordănescu a promis că va rezolva problema curăţeniei, a câinilor fără stăpân, a transportului şi parcărilor. Acesta a adăugat că îşi doreşte ceea ce îşi doresc bucureştenii: intrarea în normalitate şi ca Bucureştiul să fie o capitală modernă, cu o administraţie "corectă şi cinstită".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite