Anghel Iordănescu, candidatul UNPR la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Senatorul UNPR Anghel Iordănescu şi-a depus, astăzi, candidatura la Primăria Generală a Capitalei din partea UNPR.

Anghel Iordănescu a declarat că se simte "foarte onorat" să intre în competiţia pentru Primăria Generală, precizând că este "bucureştean get-beget".

"Sunt foarte încrezător că voi câştiga. Îmi amintesc că, cu ceva timp în urmă, bucureştenii mi-au dat un mandat când am reprezentat sportul românesc. Am reuşit şi atunci, am îmcredere că voi reuşi şi acum", a spus candidatul UNPR.

Iordănescu a pledat pentru o Capitală "curată", în care să fie rezolvate problemele transportului şi parcărilor şi care să fie "cu totul altfel".

"Vreau să îi asigur pe bucureșteni că, dacă cu ani în urmă am reușit în sport pentru că am avut o echipă și o generație de aur, îi asigur acum pe bucureșteni că voi veni, dacă voi avea votul domniilor lor, cu o echipă de profesiniști, cu specialiști care să mă ajute și cu care să rezolvăm doleanțele bucureștenilor", a asigurat candidatul UNPR la Primăria Generală.

Anghel Iordănescu a fost însoţit la Biroul Electoral Municipal de liderii partidului, Cristian Diaconescu, Neculai Onţanu, Serban Mihăilescu şi de către deputatul Aura Vasile.

Iordănescu, senator UNPR de Ilfov, a fost antrenor al echipei naţionale de fotbal a României.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite