Cântăreaţa Angela Buciu a fost exclusă din PRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpreta de muzică populară Angela Buciu a fost exclusă din PRM, pe motiv că a făcut campanie pentru candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la alegerile parţiale din Maramureş, ce au avut loc la 21 august.

"În loc să facă campanie candidatului nostru, a făcut campanie pentru PER. Trebuia să fie alături de candidatul nostru, a încălcat statutul. Biroul Permanent s-a reunit şi a hotărât excluderea din partid", a susţinut vicepreşedintele PRM Marius Marinescu, într-o inrevenţie la postul Realitatea TV.

Potrivit unor relatări din presă, în timpul campaniei electorale din Maramureş, Angela Buciu a apărut în mai multe spoturi publicitare la televiziunile locale, în care recomanda alegerea reprezentantului Partidului Ecologist Român.

PRM a decis şi exluderea lui Gavrilă Lazăr, preşedintele organizaţiei de Maramureş, pe motiv că nu s-a consultat cu conducerea de la centru în desemnarea candidatului pentru Camera Deputaţilor la alegerile parţiale de duminică. Gavrilă Lazăr contestă decizia, despre care spune că a fost luată "pe genunchi" întrucât nu s-a întrunit Comitetul Executiv.

În cadrul alegerilor de duminică de la Maramureş, candidatul USL Florin Tătaru a obţinut 9.433 de voturi, iar cel al PDL, Mariana Pop - 7.845 de voturi. De asemenea, Mircea Dolha (PER) a obţinut 4.338 de voturi, iar Horsza Felician Emil (PRM) a primit 493 de voturi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite