Andrei Năstase consideră că Monica Macovei este vinovată de situația în care se află tatăl său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase
Andrei Nastase

Cu o oră înainte ca fostul premier Adrian Năstase să fie transferat de la Spitalul de Urgență Floreasca la Spitalul Penitenciar Rahova, fiul acestuia a postat pe pagina tatălui său o fotografie cu Zeița Justiției în spatele gratiilor, alături de mesajul: „Monica Macovei a provocat mai multe prejudicii sistemului judiciar din România decât oricine altcineva înaintea ei".

Andrei, fiul lui Adrian Năstase, a arătat marţi seară că este alături de tatăl său. Andrei Năstase a transmis acest mesaj ca reacție la mesajul fostului ministru al Justiției care a acuzat justiția că este părtinitoare cu Adrian Năstase și că nu este respectat regimul de detenție pe care acesta ar trebui să îl urmeze.

„Din nou, Adrian Năstase este deasupra legii, oricine altcineva ar fi fost acum la închisoare sau la spital, închis", a spus Macovei.

Avocatul lui Adrian Năstase a explicat că ex-premierul a fost încătușat după ce s-a împușcat, deși era căzut pe podea. În acest context, avocatul acestuia consideră că ar avea motiv pentru a depune plângere la CEDO.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite