Preda: Anca Boagiu are susţinerea PDL pentru funcţia de vicepreşedinte al PPE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, după şedinţa BPN că PDL o va susţine pe Anca Boagiu pentru funcţia de vicepreşedinte a Partidului Popular European (PPE).

„Organizarea Congresului PPE la Bucureşti este un semnal extraordinar de pozitiv pe care Europa îl dă României, un semnal pozitiv pe care popular-europenii îl dau PDL, ceea ce se nu s-a întâmplat cu socialiştii europeni, care au refuzat să vină la Bucureşti şi să reprezinte un partid care este departe de a fi european. Cu această ocazie liderii europeni vor confirma PDL, vor confirma politicile pe care PDL le-a promovat“, a spus Preda.
Potrivit lui Preda, toată publicitatea acestui eveniment este asigurată şi organizată de Biroul de presă PPE, dar că PDL „a fost, este şi va fi“ o gazdă foarte primitoare.

Preda a mai precizat că principalii lideri europeni vor avea întâlniri cu conducerile PDL şi UDMR, cu Vasile Blaga şi Kelemen Hunor, dar că nu crede că se vor întâlni cu reprezentanţi ai Guvernului.

„Nu văd în ce context ar putea să se întâlnească, că Victor Ponta şi Crin Antonescu dispreţuiesc această reuniune“, a adăugat Preda.
Congresul PPE sunt puse la bătaie toate funcţiile de conducere ale acestui partid.

Congresul PPE are loc la Bucureşti, miercuri şi joi, la Palatul Parlamentului. Cancelarul german Angela Merkel, preşedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso şi preşedintele Traian Băsescu figurează pe lista vorbitorilor la congres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni de PPE, intervenţia cancelarului german Merkel este programată pentru miercuri, 17 octombrie.


Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite