Anastase: Ponta minte. E o realitate zilnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roberta Anastase a declarat, miercuri, că liderul USL Victor Ponta minte atunci când spune că premierul Mihai Răzvan Ungureanu i-ar fi confirmat că ar schimba-o pe ea din funcţie, dar că nu depinde de el.

"Victor Ponta minte, dar asta nu este o ştire. E mai degrabă o non-ştire pentru că e o realitate de zi cu zi a lui Ponta. Victor Ponta nu se poate ridica la nivelul discursului primului-ministru şi apelează la un truc destul de ieftin, preferă să mintă", a declarat Anastase.

Anastase a subliniat că, în aceste condiţii, îi sugerează premierului să folosească martori la următoarea discuţie cu Victor Ponta, precizând că liderul PSD "are o obsesie, evidentă pentru toată lumea", în ceea ce o priveşte.

"Cred că nu există frază în care să nu-mi rostească numele", a punctat Anastase.

Roberta Anstase a mai spus că parlamentarii USL sunt "sătui până peste cap" de acţiunile liderilor Uniunii şi că Victor Ponta nu are dreptul să discute despre activitatea colegilor săi din parlament până când nu va avea "atitudinea curajoasă de a cere demisia chiulangiului şef Crin Antonescu şi a turnătorului dovedit Dan Voiculescu".

Premierul Ungureanu a declarat, marţi seara, la Antena 3, că a avut o discuţie telefonică cu liderul PSD, Victor Ponta, în care i-a spus că Guvernul va aproba legi importante la dezbaterea cărora Opoziţia ar trebui să vină în Parlament.

Miercuri, preşedintele PSD Victor Ponta a declarat că, în discuţia telefonică pe care a avut-o cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, acesta a dat dreptate Opoziţiei cu privire la cele patru condiţii pentru a reveni în Parlament, transmiţându-i că el nu poate să o schimbe pe Roberta Anastase, deşi ar vrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite