Radu F. Alexandru sare să-i apere pe Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foştii lideri liberali Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica, aflaţi în pragul excluderii din partid, au găsit sprijin din partea unuia dintre ex-parlamentarii liberali. Radu F. Alexandru, senator

Foştii lideri liberali Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica, aflaţi în pragul excluderii din partid, au găsit sprijin din partea unuia dintre ex-parlamentarii liberali.
Radu F. Alexandru, senator în legislatura 2000-2004, i-a scris, ieri, lui Călin Popescu Tăriceanu, cerându-i să oprească atacurile "imunde" la adresa foştilor lideri ai partidului. "Sunteţi dator să interveniţi şi să stopaţi imediat atacul imund care s-a pus la cale nu atât împotriva lui Theodor Stolojan şi al lui Valeriu Stoica, cât, în primul rând, împotriva intereselor PNL", a arătat Radu F. Alexandru, citat de Mediafax. El i-a scris premierului că, şi datorită lui Stolojan, este primul liberal care a ocupat, după o întrerupere de 67 de ani, poziţia de şef al guvernului, în timp ce Valeriu Stoica a fost primul "care a înţeles" necesitatea plasării PNL în interiorul unei alianţe politice care să poată câştiga alegerile. "Nu este admisibil să te comporţi la fel cum ai face-o cu doi rătăciţi, ajunşi din greşeală în rândurile partidului", a mai precizat fostul senator, arătând că Stolojan şi Stoica sunt, de fapt, judecaţi pentru delict de opinie. "Faţă de modul în care aţi fost tratat, de felul impecabil în care vi s-a respectat întotdeauna dreptul la opinie, consider că aveaţi datoria morală imperativă să interveniţi imediat şi să cereţi nu un tratament preferenţial, ci doar respectarea dreptului la o corectă abordare a poziţiei pe care se plasează azi cei doi lideri ai PNL: Valeriu Stoica şi Theodor Stolojan", se mai arată în scrisoare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite