Alexandru (PDL), către Antonescu: Retrageţi de urgenţă numele lui Săftoiu de pe lista de propuneri pentru noul CA al TVR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu F. Alexandru
Radu F. Alexandru

Senatorul PDL Radu F. Alexandru îi solicită preşedintelui PNL, Crin Antonescu, retragerea lui Claudiu Săftoiu de pe lista privind propunerile liberale pentru Consiliul de Administraţie al TVR.

„Domnule Crin Antonescu, retrageţi de urgenţă numele lui Claudiu Elvis Săftoiu de pe lista de propuneri pentru noul CA al TVR. SRTv se confruntă cu o criză de o amploare şi de o gravitate fără precedent. Nu este vorba de o criză pe care reflex ne-am imagina-o ca o criză financiară, este vorba de criza provocată de USL în tentativa de a subordona şi controla în totalitate postul naţional de televiziune cu două luni înainte de începerea alegerilor parlamentare. Graţie slugărniciei împinse dincolo de orice limită a dl Claudiu Săftoiu faţă de PNL, care l-a instalat director general într-o funcţie pentru care nu are nicio competenţă, dl Claudiu Săftoiu ne dezvăluie astăzi adevărata misiune cu care a fost instalat în fruntea Televiziunii Publice - transformarea acesteia într-o Antenă 4 a USL, o nouă baterie de foc împotriva adversarilor politici“, a afirmat democrat-liberalul, marţi, într-o conferinţă de presă.

Senatorul PDL a mai precizat că democrat-liberalii vor vota  împotriva numirii lui Săftoiu preşedinte-director general al TVR.

"Sub nicio formă nu vom accepta realegerea lui Claudiu Săftoiu, dar votul nostru este unul de conştiinţă", a spus senatorul PDL.

Citeşte şi: Domnule Crin Antonescu, retrageţi de urgenţă numele lui Claudiu Elvis Săftoiu de pe lista de propuneri pentru noul CA al TVR

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite