Alexandru Cordoş (PSD): „Recalcularea pensiilor militare, o păcăleală naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Alexandru Cordoş a vorbit joi, în cadrul unei conferinţe de presă, despre decizia de recalculare a pensiilor militare, precizând că cei care au fost de acord au această lege ar trebui să-şi dea demisia.

Cordoş a precizat că Guvernul i-a minţit pe pensionari, cei de la conducere afirmând anul trecut că vor demisiona dacă militarii vor pierde bani. „Guvernul a minţit pensionarii din sistemul de siguranţă naţională, a păcălit peste 160.000 de pensionari. Recalcularea pensiilor este rodul unei păcăleli naţionale începută în toamna lui 2010. Am avut asigurările preşedintelui Băsescu, a premierului şi a ministrului Gabriel Oprea, care a spus că se va bate pentru pensiile celor din apărare şi afirma că dacă militarii pierd bani îşi va da demisia. Pensiile s-au redus şi el nu a demisionat“, a spus senatorul PSD.

Alexandru Cordoş a adăugat că acest Guvern nu este capabil să conducă România, iar premierul ar trebui să demisioneze. „Premierul a contribuit major la aceste decizii, el trebuie să spună că nu este capabil să conducă România. Nici el, nici Guvernul. Cer demisia miniştrilor Apărării, Muncii şi premierului Emil Boc“, a încheiat acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite