Alegerile din comuna ieşeană Grozeşti pun cruce Alianţei D.A.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, în urmă cu câteva zile, şeful democraţilor ieşeni declarase că Alianţa va avea un candidat comun pentru alegerile locale din comuna Grozeşti, filiala judeţeană a PD a venit cu un

După ce, în urmă cu câteva zile, şeful democraţilor ieşeni declarase că Alianţa va avea un candidat comun pentru alegerile locale din comuna Grozeşti, filiala judeţeană a PD a venit cu un nou anunţ. PNL şi PD vor avea candidaţi proprii.
"Nu ne-am putut împărţi sigla Alianţei", a încercat Constantin şerban, secretarul executiv al PD, mai în glumă, mai în serios, să explice motivul pentru care cele două partide nu sprijină o singură persoană. Potrivit lui şerban, candidatul Partidului Naţional Liberal va fi Costel Zota, actualul primar interimar care, potrivit unor sondaje realizate în comună, are cele mai mari şanse de a câştiga alegerile. "Liberalii au vrut ca domnul Zota să fie candidatul lor. În aceste condiţii, ne vom stabili propriul candidat", a mai precizat şerban, fără a nominaliza însă pe cineva anume. Potrivit deciziei guvernului, alegerile locale din comuna ieşeană Grozeşti vor avea loc pe 3 decembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite