Adriean Videanu, către Ponta: Dovediţi că sunteţi un bărbat politic şi acceptaţi provocarea noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriean Videanu, atac dur la Victor Ponta
Adriean Videanu, atac dur la Victor Ponta

Președintele interimar al PDL București Adriean Videanu l-a provocat, marţi, pe Victor Ponta la o întâlnire directă în care fiecare să îşi prezinte propriile soluţii pentru ţară, pentru ca oamenii să îşi dea votul în cunoştinţă de cauză, susţinând că dacă premierul este un "bărbat politic"  va acepta această întâlnire.

"De mai bine de şase luni singura soluţie a domnului Victor Ponta este atacul la persoane. Dacă Victor Ponta este un bărbat politic ar accepa provocarea mea. Haideţi ca oamenii să înţeleagă exact soluţiile noastre, haideţi la o întâlnire directă, domnule Ponta, dumneavoastră cu soluţiile pe care le propuneţi, eu cu soluţiile ARD ca oamenii să poată să discearnă care sunt soluţiile corecte, pentru ei ca să poată să îşi dea votul în cunoştinţă de cauză", i-a transmis Adriean Videanu primului ministru printr-o postare video de pe facebook.

Democrat-liberalul l-a îndemnat pe premier să dovedească că este un "bărbat politic" şi să accepte provocarea Alianţei România Dreaptă.

"Nu numai eu cu dumneavoastră, dar şi reprezentanţii noştri, specialiştii noştri pe domenii sunt pregătiţi la aceste dezbateri. Unu la unu, cu toţi miniştrii pe care dumneavoastră îi aveţi în momentul de faţă în Cabinet. Dovediţi că sunteţi un bărbat politic şi acceptaţi provocarea noastră", i-a mai spus preşedintele interimar al PDL Bucureşti lui Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite